Om Borås Pistolskyttar

Borås Pistolskyttar grundades 1934 och är en av Älvsborgs Pistolskyttekrets största föreningar med ca: 100 medlemmar.

Borås Pistolskyttar är en allround klubb när det gäller skytte, vi har stora framgångar i Magnumfältskytte, Svartkrutsskytte, och IPSC skytte.

I Borås Pistolskyttar bedriver vi nybörjarkurser i skytte där du kan vara med. Vi har duktiga instruktörer som lär dig grunderna. Mer information om vår kursverksamhet hittar du här!

Vår målsättning...
Är att erfarna skyttar skall dela med sig av sin kunskap till våra nybörjare när det gäller skytte, vapenteknik, laddteknik m.m, samt att ge alla möjlighet att delta i en fungerande klubbverksamhet.

Vår verksamhet
Vi arrangerar varje år ett antal tävlingar i precision och fältskytte för vapengrupperna A, C, B och R.
Våra årliga tävlingar i Magnumfältskytte, "Vintermagnum", är mycket välbesökta och uppskattade.
Vi har även tävlingar i Gervärsfält i kaliber 22LR och grupper som skjuter IPSC.

Uppdaterad: 2017-06-09 21:23
Skribent: Christian Mohr