Styrelsen informerar

Information från Styrelsen:

Information om föreningsintyg
Vid ansökan om föreningsintyg ska den enskilde skytten ta med föreningsintyget (ifyllt) och kopior på tävlingsresultat som styrker uppfyllda guldfodringar (för krav se Pistolskytteförbundets Skjuthandbok).

Blankett för föreningsintyg finns att hämta på Polisens hemsida.

Styrelsen kommer att kontrollera följande innan ett föreningsintyg utfärdas:

• Uppfyllande av guldserier ska vara styrkta genom tävlingsresultat som inte är äldre än 2 år.
  • Styrelsen godkänner inga personliga skjutböcker eller dylikt.
  • För att vara aktiv skytt inom klubben krävs både deltagande under tävlingsverksamheterna samt att man deltar under klubbens städdagar samt hjälper till/ansvarar för tävlingar i klubbens regi.

För nybörjarskyttar som ska ansöka om sitt första föreningsintyg krävs att man har varit medlem i klubben i minst 6 månader. Nybörjarskytten ska även be klubbtränaren att ta med nybörjarpärmen till styrelsemötet. Styrelsen behöver en kopia på nybörjarskyttens enskilda kursblad. Detta kursblad styrker den enskilda nybörjarskyttens guldserier.

Information från Älvsborgs Pistolskyttekrets:

Kretsens Verksamhetsberättelse 2015

Information från Svenska Pistolskytteförbundet:

Föreningsutskick 1 2017
Föreningsutskick 1 2017 - Motioner